Winkelwagen
NederlandsEnglishDeutsch

Welkom bij Car Care Nederland

De verzendkosten van het Pro Detailer Magazine veranderen

De verzendkosten van het Pro Detailer Magazine veranderen

Binnenkort gaan de verzendkosten voor het Pro Detailer Magazine veranderen. Dit heeft te maken met de ontwikkelingen die plaats hebben gevonden sinds wij dit blad naar Nederland hebben gehaald. In de blog van deze week vertellen wij graag waarom dit gedaan wordt en wat de verandering inhoud.

Hoe het begon

In 2016 namen we contact op met Pro-Valets, de initiatiefnemer achter het idee van het Pro Detailer Magazine. De eigenaar, Bert Youell is een goede kennis van Car Care Nederland waardoor al snel besloten kon worden dat het magazine ook naar Nederland moest komen. In 2017 werd de eerste editie, samen met zijn voorgangers, naar Nederland gehaald. Om de lezers zoveel mogelijk tegemoet te komen werd toen besloten dat het magazine gratis verzending zou krijgen. Ondanks dat het verzonden wordt als brievenbuspakje (á € 3,80) inclusief track en trace hielden wij de prijs op € 6,95.

De veranderingen door de jaren heen

Sinds wij het Pro Detailer Magazine naar Nederland hebben gehaald zijn de verzendkosten 2x door PostNL verhoogd, is het magazine een stuk dikker geworden (hogere inkoopprijs door hogere drukkosten), zijn de verzendkosten vanuit de leverancier 2x verhoogd, heeft Brexit aardig wat roet in het eten gegooid en hebben wij de verkoopprijs in 3 jaar tijd nooit verhoogd. Heel simpel samengevat houdt dit in: inkoop is in alle opzichten aardig omhoog gegaan, terwijl verkoop gelijk is gebleven. Dit laatste is een bewuste keus geweest omdat wij de trouwe lezers zoveel mogelijk tegemoet willen komen. Helaas zijn we echter op een punt gekomen dat we hier toch veranderingen in moeten maken. Dit betreuren wij ook, maar we doen ons best zoveel mogelijk water bij de wijn te doen.

Wat gaat er veranderen?

De huidige tarieven zien er als volgt uit:

Verkoopprijs: € 6,95
Verzendkosten: € 0,00

We verlagen de verkoopprijs een klein beetje en voegen verzendkosten* toe.

Verkoopprijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,96 (*Nederland)

*De genoemde verzendkosten zijn standaard verzendkosten voor een brievenbuspakje binnen Nederland. Voor het buitenland geldt een normaal pakket-tarief.

Het voordeel hiervan is dat de verzendkosten gelijk blijven wanneer je meerdere magazines besteld. Aangezien de gemiddelde klant 3 magazines besteld, is deze prijs bij die hoeveelheid al voordeliger dan de oude prijs. Hoe meer magazines je besteld, hoe gunstiger de nieuwe prijs wordt.
Om dit duidelijker te maken hebben we onderstaand lijstje gemaakt:

Oude prijs Nieuwe prijs
1 magazine € 6,95 € 9,96
2 magazines € 13,90 € 14,96
3 magazines € 20,85 € 19,96
4 magazines € 27,80 € 24,96

Deze wijziging wordt op 31 maart doorgevoerd. Hiermee zullen ook de prijzen van de bundels aangepast worden. De regel dat de verzendkosten komen te vervallen bij een totaalbedrag van € 50,- of meer geldt uiteraard nog steeds.

Ik heb een abonnement, wat gebeurt daarmee?

De abonnementen worden pas op een later tijdstip aangepast. We laten de oude prijs van het abonnement tot juli 2021 doorlopen en passen dit pas aan nadat nummer 14 uit is gebracht (dit zal waarschijnlijk eind juli gebeuren). Ruim voordat deze wijziging wordt doorgevoerd zullen alle abonnees via mail op de hoogte gebracht worden hiervan. Alle abonnees krijgen hiermee de mogelijkheid om het abonnement te annuleren zonder verdere kosten. Voor bestaande abonnees wordt het oude bedrag gehanteerd tot de verlenging in januari 2022. Nieuwe abonnees zullen na 31 juli het nieuwe tarief betalen.

Pro Detailer Magazine

Gratis verzending in NL

Op bestellingen boven € 50,-

Voor 17 uur* besteld

dezelfde dag verzonden

We ship Europe-wide

Just ask us for a quote

Van fanaten, voor fanaten

Ons team staat voor je klaar

× Chat met ons via Whatsapp