00Days00Hrs00Mins00Secs
Jul 08 2018
8 juli, 2018

Cars4Charity 2018 – Utrecht

  • 10:00 AM
  • Meerndijk 59, 3454HP, Utrecht

Cars4Charity is een unieke non-profit organisatie die op diverse manieren geld/producten inzamelt voor het goede doel: namelijk de Voedselbank. Dankzij organisaties  zoals Cars4Charity kan de voedselbank meer eten verzorgen voor mensen die financieel niet de middelen hebben om voldoende eten te regelen.

Cars4Charity en Car Care Nederland

Cars4Charity / MeetCharity verzorgt evenementen met het doel geld of producten in te zamelen voor goede doelen die onze gemeenschap ondersteunen, zoals de voedselbank. Dankzij hun harde werk wordt er meerdere keren per jaar een grote hoeveelheid hulp en support geleverd aan goede doelen die het leven van duizenden Nederlanders beter en gezonder maken. Als Car Care Nederland zijn wij er trots op dat wij hier een kleine bijdrage aan mogen leveren. Hoe dragen wij ons steentje bij? Door een stand te kopen op dit evenement. Hopelijk komen hierdoor meer mensen naar het evenement, wat weer tot hogere verkoop en donatie leidt. Ook gaan wij proberen om een 2de hands stand te regelen waarvan de opbrengst voor 100% wordt gedoneerd aan Cars4Charity! (hierover meer op onze Facebook pagina)

Locatie

Autogrill De Meern
Meerndijk 59
3454 HP Utrecht
De toegang is gratis
Kijk voor meer informatie op: de website van Cars4Charity of op hun Facebook-pagina

Je kunt meer lezen over Car4Charity op hun website, daarnaast hebben ze een aparte pagina over het evenement op 8 juli in Utrecht waar wij aanwezig zullen zijn.

Wat is er te doen?

Tijdens het evenement zijn er voldoende showauto’s te zien, waar later op de dag ook enkele prijzen aan uitgereikt kunnen worden. Denk hierbij aan “Best Girl Car”, “Best of Show & Shine”, “Pechvogel prijs”, “Raad het onderdeel”, “Grootste donatie” en “Overall Winnaar”. Daarnaast zijn er diverse stands (waaronder wijzelf 😀 ), modelbouw trucks demonstraties, een promoteam, Team Mario Kart, diverse foto momenten en enkele rete-gave super cars!!