Winkelwagen
NederlandsEnglishDeutsch

Welkom bij Car Care Nederland

Pro Detailer Magazine Maand 2018

November = Pro Detailer Magazine maand

Om te vieren dat nummer 8 van het Pro Detailer Magazine in december uitkomt warmen we jullie alvast op met de Pro Detailer Magazine maand. In onze blog van deze week vertellen we precies wat wij voor je georganiseerd hebben deze maand.

Wat gaat er komen in december?

Zoals elke uitgave van het Pro Detailer Magazine, staat het blad weer bomvol met interviews, reviews, product uitleg, rapportages van evenementen en handige weetjes uit de wereld van autopoetsen of detailen. Om een idee te geven, zijn hier een paar hints van wat er gaat komen:

  • Uitgebreide lijst van nieuwe producten die uit zijn gekomen of binnenkort uit gaan komen
  • Uitleg en informatie over waxes die gericht zijn voor specifiek gebruik (automerk, kleur lak etc)
  • Meerdere pagina’s over Porsche, het detailen ervan en overige gerelateerde onderwerpen
  • 3 pagina’s over de metaal-polijst mega-test!

Meestal heeft het magazine wel een specifiek thema, en dat staat deze keer een beetje tussen motoren en Porsches in. Er wordt informatie gegeven over het wassen en detailen van motoren (met gave foto’s), maar uiteraard ook over Porsches, de modellen, het detailen en simpelweg gave Porsche modellen. Voor de fans van detailing-goeroe Rollo Giuseppe staat op pagina 84 en 86 een uitgebreid interview met de man himself.

Acties gedurende de gehele maand

We doen elke week iets leuks, maar er zijn ook een paar specials die de hele maand lopen:

  • Bij elke bestelling boven (of gelijk aan) de € 30,- krijg je 1 gratis magazine naar keuze. Je krijgt van ons een willekeurig nummer, maar als je een specifieke uitgave wil kun je dat bij “Opmerkingen” zetten. Je vindt dit veld op de afrekenpagina, rechts naast het deel waar je je adres invult.
  • Alle Pro Detailer Magazines zijn gedurende de hele maand afgeprijsd met een korting van 15%.

Week 44

Om de maand goed te beginnen, starten we op donderdag 1 november met een mooie korting van 25% op het Pro Detailer Magazine nummer 7. De rest van de magazines hebben nog steeds een dikke korting van 15%. In onze blog van deze week gaan we iets verder in op wat het Pro Detailer Magazine is, waarom het bestaat en hoe het razend snel de wereld van autopoetsen overspoeld.

Week 45

We verplaatsen de korting van 25% naar Magazine nummer 6, maar geen nood; de rest is nog steeds beschikbaar met een fikse korting van 15%. Op Facebook doen we een leuke actie waarmee jij gratis de 2018 bundel van het Pro Detailer Magazine kunt winnen! Deze bundel bevat Pro Detailer nummer 7 en 8 (deze worden verzonden zodra nummer 8 bij ons binnen is). Ook geschikt voor onze Duitse of Belgische vrienden, want de verzending is voor onze rekening natuurlijk!

Week 46

Op maandag publiceren wij een totaal unieke bundel van magazines, uiteraard ook met een unieke prijs die bij deze thema-maand past! Op woensdag kiezen we de winnaar van de Facebook actie waarmee je de 2018 bundel kunt winnen. De rest van de week worden er mooie prijsjes aangehouden met een informatieve blog op het einde van de week.

Week 47

Op maandag doen we een Like & Comment actie op Facebook. Het is de bedoeling dat je het bericht “Leuk vindt” en reageert met een foto van de auto waar jij de prijs op wil gebruiken. Deze actie loopt 7 dagen. Op maandag (week 48) wordt 1 gelukkige winnaar gekozen uit de reacties/likers. De prijs is een pakket van producten dat in Magazine nr 7 uitgebreid besproken wordt + Pro Detailer nr 6 en 7. Een totaalpakket van ruim over de 100 euro aan waarde. Deelname is natuurlijk geheel gratis.

Week 48

Op maandag kiezen we de winnaar van de Facebook actie. Om deze laatste week nog even goed af te sluiten krijg je een gratis 2017 Waxstock Guide bij elke Pro Detailer Magazine die je besteld. Koop je meer dan 1 magazine, dan krijg je nog steeds maar 1 Waxstock Guide.

Pro Detailer Magazine

Gratis verzending in NL

Op bestellingen boven € 50,-

Voor 17 uur* besteld

dezelfde dag verzonden

We ship Europe-wide

Just ask us for a quote

Van fanaten, voor fanaten

Ons team staat voor je klaar

× Chat met ons via Whatsapp