Winkelwagen
Waarom is de Klin Korea droogdoek zo goed?

Waarom is de Klin Korea droogdoek zo goed?

De Klin Korea droogdoek is altijd een van onze bestsellers geweest en was zelfs één van de eerste met een twisted pile gewoven microvezel stof. Maar waarom is dit nou zo goed? En waarom is deze doek na al die jaren nog steeds één van de beste op de markt?

Waar gaat het over?

Het is natuurlijk heel verleidelijk om te zeggen “omdat het Klin Korea is”, maar dat klinkt natuurlijk niet heel logisch. Desondanks bevat het complete assortiment van Klin Korea amper producten die niet aan de belofte voldoen. Sterker nog, zelfs de goedkoopste doeken uit het gamma zijn nog altijd beter dan normale doeken van andere fabrikanten. Klin Korea heeft inmiddels een reputatie opgebouwd van goede kwaliteit met een mooi prijskaartje. Hierdoor wordt kwaliteit betaalbaar en als je het eenmaal geprobeerd hebt is het lastig om nog een ander merk te willen.

Toen nieuw en nu nog steeds

Klin Korea was één van de eerste merken die op de markt kwam met een Twisted Pile gewoven stof. Ondanks dat vele nog steeds niet weten wat het inhoudt, bleek al snel dat dit een geniale ontwikkeling was. Meer vuil werd opgepikt en de doek kon een stuk meer vocht vasthouden. Hiermee maak je droger en ook schoner. Deze techniek wordt tegenwoordig door vele andere fabrikanten gekopieerd maar niet altijd met hetzelfde succes als de Klin Korea droogdoeken.

Voor ieder wat wils

De een wil een enorme doek, de andere wil liever meerdere kleine doekjes. Sommige willen iets daar tussenin. En dat kan allemaal. Van de Drying Duo droogdoeken zijn meerdere maten beschikbaar. Zo kan iedereen voor zichzelf bepalen of diegene liever gaat voor een flinke doek waarmee de hele auto gedroogd kan worden, of juist een kleinere doek voor de lastige hoekjes (of een kleiner voertuig). Ideaal als je een motor hebt om te onderhouden of graag je (race)fiets wast en onderhoudt.

Microvezeldoeken

Dubbel zoveel voor je geld

Klin Korea was met de Drying Duo niet zozeer de eerste die “Duo” heel letterlijk nam, maar wel één van de eerste die hier echt de markt mee veroverde. Door in feite 2 doeken aan elkaar te maken ontstond een extra dikke doek die enorm veel water kan opnemen. Met als resultaat dat je meer kan drogen zonder van doek te hoeven wisselen.

In elke hoek een andere doek

Autodetailen bestaat uit meerdere verschillende stappen en het gebeurt regelmatig dat je voor een ander proces ook andere eigenschappen nodig hebt. Tijdens het afdrogen moet de doek zoveel mogelijk vocht vasthouden, maar tijden het uitpoetsen wil je vooral zoveel mogelijk grip op de waxlaag die je uit aan het poetsen bent. Na het polijsten wil je weer een doek die helpt om oliën van het polijsten weg te vegen. Zo heeft elke klus zijn eigen soort doek nodig, wat ook mogelijk is met de vele verschillende doeken uit het assortiment.

Niet meer de enige, maar wel één van de beste

5 jaar geleden was Klin Korea revolutionair en zetten het de lat voor andere doeken. Het kwam met totaal nieuwe technieken en ontwikkelingen die andere nog moesten ontdekken. Inmiddels zijn vele andere fabrikanten diezelfde richting op gegaan en zijn er meerdere doeken te vinden met vergelijkbare technieken of eigenschappen. Maar toch blijft de Klin Korea doek altijd nog één van de beste op de markt.

Droogdoeken

Gratis verzending in NL

Op bestellingen boven € 50,-

Voor 17 uur* besteld

dezelfde dag verzonden

We ship Europe-wide

Just ask us for a quote

Van fanaten, voor fanaten

Ons team staat voor je klaar

× Chat met ons via Whatsapp