Auto wassen, we maken het weer leuk

Auto wassen, hoe maken we het weer leuk?

De auto wassen, de taak die vaak naar de zondagochtend wordt geschoven. Vroeger vroegen we pa of we zijn auto mochten wassen. Maar nu doen we alsof het een zware klus is. Geen zorgen, Car Care Nederland heeft de producten die het auto wassen weer leuk maken!

Auto wassen is wax on, wax off

​De meeste van ons kennen de iconische uitspraak "wax on, wax off" wel van Mister Miyagi. Echter denken we vaak ook aan die stroeve waslaag op de auto die zich niet laat uitpoetsen. Je staat te wrijven en wrijven. Behalve de spierpijn die het veroorzaakt ga je je afvragen of je straks de lak er nog afwrijft. Auto wassen moet leuk zijn, maar je armen eraf werken is niet leuk.

Auto wassen hoort bij de opvoeding

​Producten maken een wereld van verschil. We kunnen het meer politiek correct verpakken, maar het komt er toch meestal op neer dat een ander product een hoop verschil kan maken. Die lastig uit te poetsen waslaag, die shampoo die niet schoon lijkt te maken en de lak die zo ruw aanvoelt… veel is te danken aan de producten.
​Bij Car Care Nederland weten we dit. Auto wassen was ooit leuk, en dat kan het weer opnieuw worden met producten die specifiek zijn uitgezocht op hun prestaties en gebruiksgemak.

​Vooruit dan, vertel me meer…

​Wat maakt nou eigenlijk het verschil dan? Waarom zijn onze auto was producten anders dan degene die jij nu in de garage hebt liggen? Allereerst draait het om ontwikkeling. De wereld van techniek gaat razend snel, wat vandaag nieuw is, is morgen alweer oud. En de wereld van autopoetsproducten en detailing staat zeker niet stil. Shampoo's maken beter schoon, zijn beter verdunbaar en zijn veiliger voor de waslaag geworden. Bovendien gaat je waslaag langer mee, is deze makkelijker aan te brengen en veel makkelijker uit te poetsen. Hierbij maken extra producten ook zeker een verschil. Tijdens het auto wassen kun je het beste werken met 2 emmers en een washandschoen. 1 emmer voor het sop en 1 emmer voor het uitspoelen van de washandschoen
​Tijdens het werken met autowas is het advies om het zo dun mogelijk aan te brengen. Al het stof dat je ziet tijdens het uitpoetsen is gewoon weggegooid product. Als de waslaag zo dun mogelijk wordt aangebracht met een "applicator" kun je het daarna gemakkelijk uitpoetsen met een microfiber doek.

​Zo wordt auto wassen wel duurder…

​Klopt. Helaas is dat waar. Maar daar krijg je zeker ook heel wat voor terug. Voor velen is een auto 1 van de duurste bezittingen, en zeker eentje waar je trots op bent. Als je toch al de moeite gaat nemen om de hele auto spik en span te maken, dan wil je dat resultaat ook vasthouden. Goede autowas gaat langer mee, presteert beter, maakt het auto wassen makkelijker en is veel gemakkelijker om mee te werken. Hierdoor hoef je het minder vaak aan te brengen, terwijl je auto nog steeds goed beschermd wordt. Je geeft nu misschien iets meer uit, maar op de lange termijn betalen deze producten zich dubbel en dwars terug.
​En zeg nou zelf, hoe gaaf is het om naar het eindresultaat te kijken en weer helemaal opnieuw verliefd te worden op je auto?

Reacties zijn gesloten.

Gratis verzending in NL

Op bestellingen boven € 50,-

Voor 17 uur* besteld

dezelfde dag verzonden

We ship Europe-wide

Just ask us for a quote

Van fanaten, voor fanaten

Ons team staat voor je klaar

×