Hoe werkt de Detailer Zoeker

Wat is de Detailer Zoeker?

​De Detailer Zoeker is een handige tool om snel en gemakkelijk een professionele detailer te vinden bij jou in de buurt. Deze detailer kan jouw auto een flinke opknapbeurt geven waardoor je weer met trots naar je wagen kunt kijken. Jij hoeft daarna allemaal maar ervoor te zorgen dat je het geweldige resultaat op de juiste wijze bijhoudt zodat het mooi blijft. De detailer die je kiest kan jou waarschijnlijk veel vertellen over de juiste wastechniek en de daarbij horende spullen. Veel detailers kunnen jou direct van deze producten voorzien, en anders ben je uiteraard welkom om in onze shop rond te snuffelen voor professionele poets spullen zodat die uitmuntende glans behouden blijft.

​Hoe werkt de Detailer Zoeker?

Wij proberen de Detailer Zoeker makkelijk en overzichtelijk te houden terwijl we toch voldoende opties bieden. Je kunt namelijk zoeken op postcode en op plaatsnaam. Daarnaast kun je invullen in welk gebied gezocht moet worden en hoeveel resultaten je maximaal wilt zien. Wanneer je wat zoekresultaten hebt kun je gemakkelijk informatie ophalen van de betreffende detailer en direct een routebeschrijving laten maken.

​Zoeken op postcode

​In het zoekveld aan de linkerkant kun je direct de postcode van jouw gebied invullen. Onder het zoekveld verschijnt een klein schermpje waarin Google probeert te voorspellen welk gebied je bedoelt. Soms zijn de eerste 2 getallen al voldoende. In de afbeelding hieronder zie je een voorbeeld hiervan.
​In de 2 opties ernaast kun je aangeven in welke radius gezocht moet worden en hoeveel resultaten je maximaal te zien wilt krijgen.​

Zoeken op postcode in de Detailer Zoeker
Zoeken op postcode

​Zoeken op plaatsnaam

​Als je de postcode niet weet, kun je in de Detailer Zoeker ook zoeken op plaatsnaam. Wanneer je de naam begint te typen probeert Google meteen te voorspellen welke plaatsnaam je bedoelt. In het voorbeeld hieronder hebben we "Alphen" ingetypt, en de Detailer Zoeker geeft meteen alle resultaten met dat woord in de naam.
​In de 2 opties ernaast kun je aangeven in welke radius gezocht moet worden en hoeveel resultaten je maximaal te zien wilt krijgen.

Zoeken op plaatsnaam
Zoeken op plaatsnaam

​Zoekresultaat

Wanneer je een locatie hebt ingevoerd,krijg je direct de zoekresultaten te zien. De map zoomt zelfs in om het gebied te laten zien dat jij geselecteerd hebt, met alle detailers in die omgeving. Jouw locatie is aangegeven met een rode "pointer", de detailers en autopoetser zijn aangegeven met een groene "pointer". Wanneer je over een zoekresultaat in de lijst gaat, dan begint de daarbijhorende "pointer" te stuiteren zodat je direct kunt zien welke je geselecteerd hebt.
​Je kunt ook op een "pointer" klikken om direct te zien welk bedrijf dit is, samen met adres en contactgegevens.

Zie meteen de zoekresultaten
Zie meteen de zoekresultaten

​Routebeschrijving

​Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken kunnen we meteen een routebeschrijving geven. Deze zie je direct in de lijst waar de zoekresultaten in terug te zien zijn. Het beginpunt van de routebeschrijving is de locatie die je in het zoekveld hebt ingevuld, het eindpunt is uiteraard het adres van de detailer je geselecteerd hebt. Op de kaart zie je visueel de route die gekozen is.

Maak direct een routebeschrijving via de Detailer Zoeker
Maak direct een routebeschrijving

​Vind meer info

Wil je meer informatie dan alleen het adres en de naam van het bedrijf? Klik dan op de groene "pointer" van de detailer die je gekozen hebt. In het venstertje dat nu verschijnt zie je als extra opties: "Routebeschrijving", "Street view" en "Hier zoomen". Als je op de naam van het bedrijf klikt in de lijst met zoekresultaten, of in het kleine venstertje op de kaart, dan ga je direct naar de website van dit bedrijf (opent in een nieuw venster). Het kan zijn dat het bedrijf geen website heeft, of deze niet aan ons doorgegeven heeft, in dat geval is de naam grijs en gebeurt er niets wanneer je erop klikt.
​Als een bedrijf zijn openingstijden heeft doorgegeven aan ons, dan kun je deze ook in het kleine venstertje op de kaart vinden.

Klik op een pointer voor meer informatie
Klik op een pointer voor meer informatie

​Waarom bestaat de Detailer Zoeker?

​Er zijn veel detailers in Nederland, en er zijn veel mensen die hun trots willen laten glanzen alsof deze net uit de showroom komt. Maar het is lastig om heel het internet af te speuren naar een bedrijf dat in de buurt zit. Daarnaast zit er een verschil tussen een bedrijf dat snel-snel een auto wast met een vieze spons en een serieuze detailer die met zorg en aandacht jouw wagen vertroetelt. Wij maken het onze klanten graag makkelijk. Je kunt bij Car Care Nederland de juiste producten vinden, veel informatie lezen over detailen en uitgebreid ouwehoeren over alles dat met autopoetsen te maken heeft. Dankzij de Detailer Zoeker kun je nu dus ook direct een professionele detailer bij jou in de buurt vinden om je op weg te helpen.

​Saaie disclaimer

Wij werken niet direct samen met de bedrijven die hier genoemd worden en zijn daarom niet verantwoordelijk. Wij hebben dit initiatief opgezet omdat we graag een positieve en behulpzame bijdrage willen leveren aan zowel klanten als detail-bedrijven. Als een detail-bedrijf ervoor kiest om ons niet alle informatie te geven (zoals openingstijden bijvoorbeeld) dan zetten wij deze ook niet in de Detailer Zoeker. Bedrijven kunnen zich hier aanmelden voor de Detailer Zoeker. Vragen, opmerkingen of klachten mogen via ons normale contactformulier gestuurd worden. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de Detailer Zoeker, ook niet voor bedrijven. Dit is een 100% gratis service. Wij hopen hiermee onze collega’s een hart onder de riem te steken terwijl we het de klanten makkelijker maken.

× Chat met ons via Whatsapp