Evenementen

Waar kun je ons vinden?

Car Care Nederland bezoekt met regelmaat beurzen, evenementen en meetings. Kom je ook een keer gezellig "hoi" zeggen? Kijk snel op de lijst hieronder waar je ons binnenkort kunt vinden.

Jul 21 2019
21 juli, 2019
  • 08:00 am
  • Coventry, England

Waxstock 2019

Waxstock is het allergrootste car care evenement van Europa en richt zich op alle aspecten rondom car care en algehele auto verzorging. De nieuwste producten, de grootste namen en de meest getrainde detailer komen hier allemaal onder 1 dak terecht. En wij kunnen wachten om er weer bij te zijn. De 6de keer voor ons komend jaar, en elke keer is weer ge-wel-dig! Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor Live updates en foto's. Ben jij er ook bij? Vergeet niet om even hoi te zeggen als je ons ziet lopen, of gooi een berichtje op Facebook om erover te kletsen.


Jul 22 2018
22 juli, 2018
  • 08:00 am
  • Coventry, England

Waxstock 2018

Waxstock is het allergrootste car care evenement van Europa en richt zich op alle aspecten rondom car care en algehele auto verzorging. De nieuwste producten, de grootste namen en de meest getrainde detailer komen hier allemaal onder 1 dak terecht. En wij kunnen wachten om er weer bij te zijn. De 5de keer voor ons komend jaar, en elke keer is weer ge-wel-dig! Ben jij er ook bij? Vergeet niet om even hoi te zeggen als je ons ziet lopen, of gooi een berichtje op Facebook om erover te kletsen.


Jul 08 2018
8 juli, 2018
  • 10:00 AM
  • Meerndijk 59, 3454HP, Utrecht

Cars4Charity 2018 – Utrecht

Cars4Charity is een unieke non-profit organisatie die op diverse manieren geld/producten inzamelt voor het goede doel: namelijk de Voedselbank. Dankzij organisaties  zoals Cars4Charity kan de voedselbank meer eten verzorgen voor mensen die financieel niet de middelen hebben om voldoende eten te regelen. (meer…)