CarCareNL en Social Media

Wat is nou een moderne webshop zonder Social Media kanalen?

Juist, dus hieronder zie je een overzicht van alle kanalen waarin wij jullie vol spammen met interessante deals, weetjes en algemene artikelen/foto’s/filmpjes die met detailen te maken hebben. Vergeet je niet om ons af en toe even te taggen?

Volg CCNL op Facebook

Vindt ons ook op Facebook waar we zelfs een digitale shop hebben. Volg ons om steeds op de hoogte te blijven omtrent alles dat met Detailen te maken heeft!
Volg ons.....>

Volg CCNL op Instagram

Wil jij de mooiste foto's voorbij zien komen op je Instagram feed? Inclusief vet goede tips om je wagen schitterend en blinkend te houden? Volg ons dan snel op Instagram!
Volg ons.....>

Volg CCNL op Pinterest

Ook Pinterest gooien we dagelijks vol met foto's van onze klanten, resultaten die we zelf boeken, producten die we verkopen en algemene tips die jou helpen om je wagen makkelijker en langer schoon te houden.
Volg ons.....>

Volg CCNL op Google+

Via Google+ delen we berichten over detailen, onze top-deals en hoe je de producten kunt gebruiken om er nog meer uit te halen. Wij proberen het voor jou makkelijk en leuk te maken.
Volg ons.....>

Volg CCNL op Twitter

Ondanks dat we het moeilijk vinden, zullen we proberen het kort en krachtig te houden via Twitter wanneer we jullie proberen te laten zien hoe geweldig het wassen van je auto kan zijn. #kortmaarkrachtig
Volg ons.....>

Volg CCNL op Youtube

Wij zijn niet heel erg camera-schuw, en jij wil graag ook een keer *zien* hoe al die geweldige producten werken, in plaats van alleen maar mooie tekst en hashtags zien. YouTube is daar zeer geschikt voor 🙂 .
Volg ons.....>

Volg CCNL op LinkedIn

Ook op zakelijk niveau is CarCareNL klaar om de wereld te bestormen. Misschien dat we het netjes en professioneel houden, misschien dat we soms onze passie ook het woord laten doen. Maar leuk is het altijd!
Volg ons.....>

Volg CCNL via RSS

Gebruik jij nog steeds een newsreader? Of wil jij onze RSS-feed gebruiken om op de hoogte te blijven van nieuwe berichten die we plaatsen? Volg dan onze RSS feed voor een oude vertrouwde bron van informatie en vermaak.
Volg ons.....>

Gratis verzending in NL

Op bestellingen boven € 50,-

Voor 17 uur* besteld

dezelfde dag verzonden

We ship Europe-wide

Just ask us for a quote

Van fanaten, voor fanaten

Ons team staat voor je klaar

×