Wat is bijzonder aan ons?

In de webshop wereld wordt vaak gewerkt met USP‘s. Dit zijn Unique Selling Points, deze verwijzen naar de eigenschappen van jouw winkel die uniek of bijzonder zijn. En wij vinden dat wij best wel een beetje uniek of bijzonder zijn. Wanneer dit in het voordeel van de klant is, vinden wij het helemaal prima om bijzonder of uniek te zijn.

Jarenlange kennis

Sinds 2010 actief in de wereld van detailing, wat toen al uit een passionele hobby geboren was.

Klanten houden van ons

Wanneer we kijken naar het aantal terugkerende klanten, dan mogen wij apetrots zijn op onszelf. En dat zijn we dan ook.

Gratis verzending

Boven de € 50,- wordt jouw bestelling gratis verzonden binnen Nederland. Wij verzenden ook wereldwijd, mail ons voor meer informatie.

Goedkoop retourneren

Moet je bestelling terug? Dan kost dat via ons minder. Een klein stukje extra service van ons, om het voor jou net iets leuker te maken om onze klant te zijn.

Door detailers, voor detailers

Car Care Nederland is uniek, want het is opgericht door detailers die graag hun steentje bij willen dragen. Wij zijn eerst detailers, daarna webshop medewerkers!

Binnen 48 uur bij je thuis

Heb je op een werkdag besteld? Dan wordt jouw pakket binnen 48 uur aangeboden.

Focus op service

Het grootste deel van ons werk staat in het teken van service. Het beantwoorden van vragen, uitleg geven en product presentaties geven. We lijken wel leraren ;).

International shipping

Not located in The Netherlands? No worries, we ship worldwide. Use our contact-form to ask us for a quote.

Meer dan verkoop

Car Care Nederland draait om veel meer dan verkoop. Het draait om uitleg, educatie, ondersteuning en het delen van passie. Wij weten hoe geweldig het kan zijn om je auto te wassen, wij laten jou dat ook graag ervaren.

Kennis is awesome

Producten kennen en begrijpen is essentieel! Daarom zie je ons in heel Europa bij product lanceringen, grote evenementen en internationale presentaties. Waarom? Omdat wij ALLES willen weten over detailen. Dit doen we al zo’n 10 jaar!

Wij kennen onze producten

Elk product dat in onze webshop ligt wordt door onszelf gebruikt en/of is uitgebreid getest. Wij weten dus heel erg goed wat we aanbieden en of deze goed genoeg zijn om aan te bieden. Zo houden we de kwaliteit zo hoog mogelijk.

Uitgebreide betaalmogelijkheden

Niet echt uniek meer, want de meeste webshops bieden dit. Maar het is nog steeds erg fijn voor jou dat we het kunnen bieden.

Gratis verzending in NL

Op bestellingen boven € 50,-

Voor 17 uur* besteld

dezelfde dag verzonden

We ship Europe-wide

Just ask us for a quote

Van fanaten, voor fanaten

Ons team staat voor je klaar

×