Wat wij bieden

Car Care Nederland staat voor de beste producten. Dit betekent niet dat we het grootste assortiment hebben, of dat we het meeste geld steken in marketing. Dit betekent dat wij handmatig een berg van producten gaan uitproberen om daar een selectie uit te maken. Die selectie eindigt in onze webshop.

Waarom? Omdat wij dit niet doen om in de Quote500 te komen. Wij doen dit omdat wij weten hoe fantastisch het voelt als je voertuig er blinkend en glanzend bij staat. Omdat wij begrijpen hoe geweldig het is als iemand vraagt “heb je een nieuwe auto?”, terwijl je hem alleen goed gepoetst hebt.

Wij weten hoe gaaf het is om trots te zijn op het resultaat van je harde werk. En de juiste producten helpen daar bij. Wij gebruiken onze kennis om de juiste producten te vinden, jij hoeft deze alleen nog maar te gebruiken. Make the world a shinier place, one car at a time!

Geliefd bij onze klanten

Onze klanten waarderen de tijd en energie die wij steken in het leveren van advies en hulp. En dat zien wij terug aan de hoeveelheid van terugkerende klanten.

Meer dan verkoop

Naast de producten in onze webshop, vindt je ook vele behulpzame berichten in onze blog. Hier leer je hoe je de producten kunt gebruiken om het beste resultaat te bereiken.

Kennis overwint

De wereld van autopoets producten stopt nooit. Dit betekent dat wij continu door moeten gaan met leren en groeien. Deze kennis zorgt voor meer inzicht en een steeds beter assortiment.

Meedenkend met jou

Vragen? Opmerkingen? Zit je ergens mee? Neem contact met ons op. Wij zijn er om te helpen. Daarnaast houden wij als Brabanders altijd wel van een gezellige babbel.

Onze Kenmerken

Klantenservice

Wij staan klaar voor al je vragen.

B2B is back

Contacteer ons voor meer informatie.

Kwaliteit

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Altijd dichtbij

Wij gaan het land rond naar beurzen en evenementen.

Gratis verzending in NL

Op bestellingen boven € 50,-

Voor 17 uur* besteld

dezelfde dag verzonden

We ship Europe-wide

Just ask us for a quote

Van fanaten, voor fanaten

Ons team staat voor je klaar