Dodo Juice: De Glansrijke Geschiedenis

Dodo Juice: De Glansrijke Geschiedenis

Dodo Juice, een Engels merk dat gespecialiseerd is in autowasproducten, heeft de harten van autoliefhebbers over de hele wereld veroverd. Met een rijke geschiedenis, innovatieve producten en een sterke online aanwezigheid is Dodo Juice uitgegroeid tot een begrip in de autodetailingwereld.

Geschiedenis van Dodo Juice

Het verhaal van Dodo Juice begon in 2007, toen Dom Colbeck, de oprichter van het merk, besloot om zijn passie voor auto’s te combineren met zijn interesse in chemie. Hij wilde hoogwaardige autowasproducten creëren die niet alleen effectief waren, maar ook plezierig in gebruik. Met deze visie begon hij te experimenteren in zijn garage en ontwikkelde hij zijn eerste product, ‘Purple Haze,’ een wax die al snel populair werd onder autoliefhebbers. Toen later zijn toekomstige compagnon pj zich aansloot was de basis gelegd.

Naarmate de reputatie van Dodo Juice groeide, breidde het merk zijn assortiment uit en introduceerde het innovatieve producten zoals ‘Supernatural,’ een wax die bekend staat om zijn extreme glans en duurzaamheid. Het merk bleef groeien en ontwikkelen, en tegenwoordig biedt het een uitgebreide lijn van autowasproducten en accessoires aan.

Bekende Producten

Dodo Juice staat bekend om zijn hoogwaardige autowasproducten die de glans en bescherming van voertuigen verbeteren. Enkele van hun meest bekende producten zijn:
Purple Haze – Deze premium wax staat bekend om zijn diepe, rijke glans en duurzaamheid. Het is een favoriet onder autoliefhebbers die streven naar een showroomafwerking.
Supernatural – De Supernatural wax wordt geroemd om zijn ongeëvenaarde glans en bescherming. Het is een van de topkeuzes voor veeleisende detailers.
Lime Prime – Dit is een reiniger en polijstmiddel in één, ontworpen om de lak van een voertuig te reinigen en voor te bereiden op waxen.
Born to be Mild – Deze prijswinnende schampoo heeft al jarenlang een trouwe plek op de plank bij enkele van de beste detailers in de wereld. Vertrouwd en bewezen.

Dodo Juice producten

Bekendheid op Internet

Dankzij een sterke online aanwezigheid heeft Dodo Juice een grote en loyale community van autodetailers en autoliefhebbers opgebouwd. Het merk is actief op sociale media platforms zoals Instagram, waar ze foto’s delen van prachtig gepoetste auto’s met behulp van hun producten. Ze hebben ook een actieve aanwezigheid op forums en autodetailinggemeenschappen waar gebruikers tips, ervaringen en recensies delen.

Wereldwijde Verkoop

Hoewel Dodo Juice begon als een klein bedrijf in het Verenigd Koninkrijk, is het merk uitgegroeid tot een wereldwijde speler in de autodetailingindustrie. Hun producten zijn nu verkrijgbaar in tal van landen over de hele wereld, en ze hebben een netwerk van distributeurs en retailers die hun producten aanbieden.

Dodo Juice’s toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid heeft bijgedragen aan hun succes op internationaal niveau.

Gratis verzending in NL

Op bestellingen boven € 50,-

Voor 17 uur* besteld

dezelfde dag verzonden

We ship Europe-wide

Just ask us for a quote

Van fanaten, voor fanaten

Ons team staat voor je klaar

×