Review achterlaten

Review achterlaten

Uiteraard zijn wij blij met elke klant die we mogen verwelkomen, maar we zijn extra blij wanneer die klant zo enthousiast is dat die een review achter wil laten. Die review wordt namelijk door andere mensen gelezen en laat aan hen zien dat wij onze verplichtingen serieus nemen. Een review is dan ook een stuk meer dan alleen meer een paar sterretjes, het is een beloning waar wij elke dag hard ons best voor doen om die te verdienen. Jouw welwillendheid om je mening te geven over ons is dan ook iets dat wij ontzettend op prijs stellen. Ben jij zo behulpzaam om ons en andere klanten te helpen?

Laat een beoordeling achter op Google
Beoordeling plaatsen op Google
Het zou ons enorm helpen als je een beoordeling wilt plaatsen. Dit kun je doen via Google Reviews. Jouw beoordeling helpt ons om verder te ontwikkelen en geeft nieuwe klanten onpartijdig inzicht in hoe goed wij ons best doen. Klik hier om een review te plaatsen.

Laat een beoordeling achter op Facebook
Beoordeling plaatsen op Facebook
Ga naar onze Facebook pagina en laat een beoordeling achter. Vergeet niet om onze pagina ook te “Liken” zodat je op de hoogte blijft van alle acties en nieuwtjes.

Laat een beoordeling achter bij een product
Beoordeling plaatsen bij een product
Dik tevreden met een bepaald product? Ga in onze webshop naar het betreffende product en klik vervolgens op “Beoordelingen” om je bericht achter te laten.

Laat een beoordeling achter via mail
Ons een mailtje sturen met je feedback
Weet je niet hoe de opties hierboven werken? Of heb je helemaal geen Facebook/Google-account? Dan kun je ons ook een mailtje sturen met je feedback. Als je niet wil dat deze feedback gepubliceerd wordt op onze Social Media kanalen, geef dat dan even aan in je tekst. Uiteraard kun je ook aangeven dat je anoniem wil blijven.

Laat een review achter op Trustpilot
Beoordeling plaatsen op Trustpilot
Je review wordt – ongeacht of deze positief of negatief is – direct op Trustpilot geplaatst en draagt bij aan de koopbeslissing van andere consumenten. Daarnaast helpt het ons om te bepalen waar wij harder aan moeten werken en wat we al goed doen. Jouw mening helpt ons beter te worden, en anderen om een keus te maken.

Waarom een review schrijven?

Wij werken elke dag hard om ervoor te zorgen dat we onze klanten een uitmuntende service en klantvriendelijkheid kunnen bieden en om ervoor te zorgen dat we elke dag een beetje beter worden kunnen we jouw hulp gebruiken. Geen zorgen, we vragen hooguit om een paar minuten van je tijd. Is jouw ervaring met ons niet erg goed? Dan vragen we vriendelijk om ons een e-mail te sturen met je feedback, we zullen met spoed contact met je opnemen om te zien hoe we die frons kunnen veranderen in een glimlach. Is jouw ervaring met ons wel positief? Dan vertellen we je graag hoe je de rest van de wereld kunt vertellen dat wij onze klanten op de eerste plaats zetten.

Gratis verzending in NL

Op bestellingen boven € 50,-

Voor 17 uur* besteld

dezelfde dag verzonden

We ship Europe-wide

Just ask us for a quote

Van fanaten, voor fanaten

Ons team staat voor je klaar

×