Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Om het zoeken naar antwoorden wat gemakkelijker te maken, proberen wij in dit overzicht de meeste gestelde vragen te beantwoorden. Zo hoeft u niet te wachten op een reactie en kunt u meteen verder met winkelen. Mocht uw vraag er niet tussen staan, of u heeft alsnog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.


Soms kan het gebeuren dat je een specifiek product zoekt, dat wij helaas niet in ons assortiment hebben. Dat betekent echter niet dat we het niet kunnen leveren. Wil je weten of wij het product kunnen leveren en wat voor aanbod we hiermee kunnen doen voor je? Stuur ons dan snel een mailtje via het contactformulier. We komen er dan zo snel mogelijk op terug.

Mooi om te horen dat je zo trots bent. Dat zijn wij zelf ook vaak wanneer we weer een flinke klus hebben mogen aanpakken. Delen doen we graag, dan kan iedereen er van genieten! Je kunt dit doen door ons een mailtje te sturen met je foto, een bericht te plaatsen op ons forum of je kunt op Facebook, Twitter en Instagram een foto met ons delen. Tot snel, van ons krijg je een welverdiende like.

Nee. Dat is het nadeel wanneer je geen account aanmaakt. Je kunt dan niet je bestelling volgen, vorige bestellingen bekijken of sneller afrekenen (omdat alle gegevens al ingevuld zijn). Tevens loop je ook speciale leden-deals mis.

Desondanks snappen wij dat je al heel veel verschillende accounts hebt en het niet leuk vindt om er nog een bij te krijgen. Daarom kun je bij ons ook afrekenen door in te loggen met Social Media. Je kunt dan nog steeds genieten van alle voordelen zonder een extra account. Wij ontvangen enkel en alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken van je bestellingen. Wij plaatsen geen ongewenste inhoud op je profiel, doen niets met je foto’s of video’s en hebben geen toegang tot jouw vriendenlijst.

Jazeker, je kunt gewoon afrekenen als gast. Je maakt dan geen account aan. We hebben alleen nog wat gegevens nodig, zodat we weten waar het pakket naartoe moet en waar de bevestiging naartoe gemaild moet worden.

Als je het niet fijn vindt om een account aan te maken, kun je ook met Social Media inloggen. Je hoeft dan geen extra account meer aan te maken.

Wanneer je wilt inloggen op Car Care Nederland kun je dit op een paar verschillende manieren doen:

  • via je eigen account
  • via je Facebook account
  • via je Twitter account
  • via Google+ account

Wanneer je je inschrijft via Social Media krijg je tevens een unieke code toegestuurd. Mocht je ooit in willen loggen zonder Social Media te gebruiken (zoals op het werk, of op een openbare computer), dan kun je je unieke code gebruiken om veilig in te loggen.

Wow, wat tof om te horen! Stuur snel een bericht onze kant op zodat we op korte termijn rond te tafel kunnen gaan zitten om te bespreken hoe we elkaar verder kunnen helpen. De koffie staat klaar.

Als je voor 17:00 bij ons besteld, wordt het dezelfde dag nog op de post gedaan. Bestel je na 17:00, dan gaan we altijd proberen om het pakket nog dezelfde dag te verzenden, maar vaak lukt dat niet meer. In dat geval wordt je pakket de volgende dag door PostNL verwerkt.

Wij doen elke dag ons best om je bestelling binnen 24 uur bij jou thuis te hebben. Als je voor 17:00 besteld, wordt het pakket dezelfde dag nog op de post gedaan. Het wordt dan de volgende dag bij jou thuis bezorgd, behalve op zondag. Sowieso ontvang je een track-en-trace code via mail, zodat je de bestelling precies kunt volgen.

Absoluut! Alleen moeten wij je account aanpassen zodat je handelsprijzen te zien krijgt. Om dit te doen vragen wij je om even contact met ons op te nemen. We kijken graag hoe we een prettige samenwerking kunnen realiseren.

Alle gegevens worden vertrouwelijk gebruikt. Dit betekent dat jouw gegevens niet worden doorverkocht, niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan degene die duidelijk zijn aangegeven en ten alle tijde ingezien of opgevraagd kunnen worden. Op verzoek kunnen je gegevens ook verwijderd worden. Jouw gegevens worden enkel en alleen gebruikt voor de nieuwsbrief wanneer jij daar zelf toestemming voor gegeven hebt.