Betaalmethoden

Je wilt graag betalen, maar hoe werkt dat?

Je hebt na veel wikken en wegen je winkelwagen volgegooid met uitstekende producten. Maar nu? Welke mogelijkheden bieden wij om te betalen voor je bestelling? Hieronder leggen we het allemaal haarfijn aan je uit.

Via iDeal kun je bij ons snel en veilig betalen met je eigen bank. Mollie Payments verzorgt dit voor ons. Het gebruik van iDeal is gratis en werkt met elke Nederlandse bank. Het wordt door bijna elke webshop in Nederland gebruikt.

Dankzij Klarna kun je ervoor kiezen om te betalen nadat je je bestelling ontvangen hebt. Zo kun je met een gerust gevoel bestellen en pas betalen als je alles in huis hebt. Houd er rekening mee dat Klarna vaak een verificatiemail stuurt voor deze service.

Via PayPal kun je betalen via je e-mailadres of Credit Card. Via je e-mail heb je wel een PayPal account nodig. Deze is snel en gemakkelijk aan te maken. Via je Credit Card heb je geen account nodig. Je ziet ons kenmerk op je afschrift.

Betaal gemakkelijk, veilig en snel met je Credit Card. Houdt er wel rekening mee dat de verwerking van je betaling iets langer kan duren dan bij iDeal of PayPal.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf het geld over te maken. Je krijgt van ons een bevestigingsmail met het ordernummer. Vermeld dit ordernummer wanneer je het geld overmaakt. We sturen het pakket pas naar je toe als het geld ontvangen is.

Betaal veilig en snel met de meest populaire online munteenheid: de Bitcoin. Let er wel op dat de verwerking hiervan nog nieuw is en daardoor soms ietsje langer kan duren dan bij iDeal of PayPal.

Ook onze Belgische vrienden kunnen veilig betalen door gebruik te maken van Bancontact of Mister Cash. Betalingen worden doorgaans onmiddelijk verwerkt.

De verwerking van je betaling gebeurt via Mollie Payments. Dit is een betaalprovider die ervoor zorgt dat jij veilig en vertrouwd kunt betalen voor je bestelling. Mollie biedt een breed scala aan mogelijkheden en specialiseert zich in het veilig verwerken van online betalingen.

Gratis verzending in NL

Op bestellingen boven € 50,-

Voor 17 uur* besteld

dezelfde dag verzonden

We ship Europe-wide

Just ask us for a quote

Van fanaten, voor fanaten

Ons team staat voor je klaar

×