Betaalmethoden

Je wilt graag betalen, maar hoe werkt dat?

Je hebt na veel wikken en wegen je winkelwagen volgegooid met uitstekende producten. Maar nu? Welke mogelijkheden bieden wij om te betalen voor je bestelling? Hieronder leggen we het allemaal haarfijn aan je uit.


PayPalEen gemakkelijk en modern alternatiefGratis

Via PayPal kun je betalen via je e-mailadres of Credit Card. Via je e-mail heb je wel een PayPal account nodig. Deze is snel en gemakkelijk aan te maken. Via je Credit Card heb je geen account nodig. Je ziet ons kenmerk op je afschrift.

Credit CardGemakklijk online met Credit Card betalenGratis

Betaal gemakkelijk, veilig en snel met je Credit Card. Houdt er wel rekening mee dat de verwerking van je betaling iets langer kan duren dan bij iDeal of PayPal.

BankoverschrijvingIdeaal als je niet via internet wilt betalenGratis

Je kunt er ook voor kiezen om zelf het geld over te maken. Je krijgt van ons een bevestigingsmail met het ordernummer. Vermeld dit ordernummer wanneer je het geld overmaakt. We sturen het pakket pas naar je toe als het geld ontvangen is.

BitcoinBetaal digitaal met BitcoinGratis

Betaal veilig en snel met de meest populaire online munteenheid: de Bitcoin. Let er wel op dat de verwerking hiervan nog nieuw is en daardoor soms ietsje langer kan duren dan bij iDeal of PayPal.

Bancontact/Mr CashOnze zuiderburen betalen veilig onlineGratis

Ook onze Belgische vrienden kunnen veilig betalen door gebruik te maken van Bancontact of Mister Cash. Betalingen worden doorgaans onmiddelijk verwerkt.

× Chat met ons via Whatsapp